Юндола – едно невероятно място за феновете на ски

0
3.25 avg. rating (69% score) - 4 votes

На шеснадесет километра от Велинград се намира местността Юндола предлагаща уникални природни гледки, за които благоприятстват Рила и Родопите.
Юндола е една чудесна туристическа местност доказала позитивите си през всички години на съществувание.

Ако пожелаете да посетите местността Юндола ще се насладите на различни възможности за релакс. Освен, че ще може да наемете шикозна стая в някоя от съществуващите станции, вие ще се радвате и на квалитетни ресторанти предлагащи метни вкусностии, които със сигурност ще се харесат и на най-изтънчените вкусове.

Един от основните приоритети на Юндола обаче е изключително добре развития ски спорт заради съществуващите писти. Почти няма скиор или сноубордист в България, който да не е опитал зимните условия на така известната планинска местност.

Неотдавна Юндола се сдоби и с чисто нова писта за ски дълга двеста и осемдесет метра при хиляда шестстотин и осемдесет метра надморска височина. Ако сте фен на ските задължително посетете тази писта, тъй като е направена с вкус и предлага всички екстри за туристите. На ваше резположение ще имате кафе, закуски, удобен паркинг и не на последно място ски инструктори, които може да наемете при желание.

За скиорите има и едно специално място известно с уют и история. Това е именно едноименната хижа Юндола гарантираща спокойствие за скиорите, които могат да се отпуснат и да се насладят на топли чайчета, коняче, вкусни гозби и други подобни екстри.

Един от най-лесните маршрути, за да стигнете до Юндола тръгвайки от столицата е като шофирате по международен път E79 в посока град Сандански, и да използвате отбивката за град Разлог. Карайте по пътя към Велинград и не след дълго ще се озовете в Юндола, където ще изкарате една невероятна почивка, особено ако сте фенове на зимните спортове.

Пожелаваме ви много позитивни и моменти и всичко най-добро. Не забравяйте да разкажете подробности от Вашата планинска ваканция на това очарователно място.


Share.

Comments are closed.