Хотел Орбел Спа – Добринище

0
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Добринище е един от центровете, привличащи с възможностите за СПА процедури, благодарение на минералните извори в района. Точно над минералните извори ви посреща хотел „Орбел Спа“. Той е чудесен избор на хотел и ако искате да се насладите на гледки към три красиви български планини: Рила, Родопите и Пирин. Възможностите за пешеходен туризъм, ски пистите и лековитите минерални извори правят Добринище отлична дестинация за почивки по всяко време, а условията на хотел „Орбел Спа“ ще ви осигурят пребиваване с всички удобства.

Вижте за свободни места още от сега: http://www.onfire.bg/bg/hotels/view/Hotel-Orbel-Spa-Dobrinishte.html

Ресторантът

В ресторанта със 160 места ще опитате местните специалитети, сред които е и чомлекът. Местната добринишка капама е още едно ястие, което непременно трябва да опитате в ресторанта на хотела. Тук ще ви предложат и традиционна кухня и месни деликатеси на скара. За ценителите на хубавото вино е приятно да се запознаят с асортимента, предлаган от винения щанд към ресторанта, включващ повече от 50 вида.

 

Спа центърът

В СПА центъра ще се насладите на широка гама от процедури и възможности за плуване и други водни процедури. Да започнем от закрития плувен басейн и джакузи, да продължим с двете асуни и парната баня, и да завършим с фитнес залата и кабинетите за масажи и СПА терапии. Панорамната гледка е еднакво привлекателна както през лятото, така и през зимата.

Басейнът е дълбок от 1,40 до 1,50 метра, със средна температура на водата 30 градуса. В джакузито, което е с анатомичен дизайн, могат да се настанят до 4 души; тук средната температура на водата е 34 градуса.

Парната баня, сауните и контрастният душ се намират в антистрес зоната на СПА центъра. Тук ще релаксирате на фона на разпускаща музика. А в масажните кабинети можете да избирате от редица терапии: ароматерапия, таласотерапия, масаж с благородни камъни и др.

 

За бизнес мероприятия

Комбинирайте бизнес обучение, семинар, конференция и др. в хотел „Орбелус“. Той ще ви предложи конферентната си зала с 80 места. Тук местата могат да се подреждат по различни схеми, така че да се получи разположение според мероприятието. Залата предлага екран и безжичен интернет.

 

Пешеходни маршрути, възможност за конна езда и каране на ски

Пешеходните маршрути ще ви отведат до красиви кътчета в околността и нагоре в планината, до Попово езеро и Тевно езеро в Пирин и до Рилските езера.

Конната база „Дворене“ предлага обучение в конна езда.

Любителите на каране на ски могат да използват ски зоните на Добринище и на Банско. Банско се намира само на 6 км.

Share.

Comments are closed.